Advokatkontoret Suntree Law Office kan hjelpe nordmenn bosatt i Thailand med flere tjenester som Regnskap, VISA, Skatt, Oversettelse, Juridiske tjenester og mye mer

Advokathjelp for nordmenn
bosatt i thailand

Advokathjelp for nordmenn bosatt i thailand

Advokathjelp for nordmenn i Thailand

Vi tilbyr advokathjelp til nordmenn i Pattaya eller omegn som er bosatt i Thailand i 6 måneder eller mer. For de med kortere ferieopphold eller med langtidsopphold under 6 måneder så bistår vi selvfølgelig dere også på forskjellige områder. Befinner du deg på andre steder i “Smilets land” så er det bare å ta en telefon eller skrive en email så skal vi se hva vi kan gjøre for deg/dere.

NB! Selv om denne siden er på norsk så gjør vi oppmerksom på at vi snakker kun Engelsk og Thai… den norske teksten er kun ment som informasjon om hva vi kan hjelpe deg/dere med.

Se under her hva vi kan hjelpe våre norske klienter med.

Salg/kjøp og utleie av eiendom

Skal du kjøpe, selge eller leie bolig i Pattaya eller nærområdet? Vår oppgave er å være en god rådgiver i hele prosessen, og skape best mulig resultat for både kjøpere og selgere, utleiere eller leietakere. Med oss så får du spesialister med lang erfaring å rådføre deg med og som bistår deg gjennom prosessen fra start til mål.

Felles for Suntree Law Office sine klienter er at de føler seg trygge og tilfredse i prosessen. Vi legger stor vekt på at gode resultater oppnås gjennom fornøyde kunder/klienter, og vil gjøre vårt ytterste for at du blir fornøyd.

Enten du skal selge bolig eller kjøpe ny, eller bare leie, er du hjertelig velkommen til en uforpliktende prat med oss.

Oversettelsestjenester

Vi er et tolke- og oversettelsesselskap med full service basert i Pattaya-området. Vårt oversettelsesteam tilbyr oversettelsestjenester med hovedfokus på juridiske dokumenter.  

Vårt firma har 10 års erfaring med å forstå klientens krav og vi utarbeider de beste løsningene for de fleste oversettelsesbehov. Fra å oversette kontrakter til erklæringer, innskudd til rettsutskrifter, vi har erfaringen og ressursene som trengs for å hjelpe til med å produsere pålitelige juridiske dokumenter av høyeste kvalitet.

Vi tilbyr tjenester på følgende språk: engelsk-thai og thai-engelsk. Våre tjenester inkluderer også dokumentoversettelse og tolkning på stedet.

Skattehjelp

Hos Suntree Law Office får du tilgang til skatteeksperter med betydelig kompetanse innen thai skatt som kan bistå deg som privatperson eller enkeltpersonforetak i all kontakt med Skattemyndighetene uansett spørsmål. Vi gjør thailandsk firmaskatt enklere for deg. Våre skatteeksperter bistår din bedrift med rådgivning og vi har spesialkompetanse til å håndtere komplekse spørsmål innen skatt og avgift i Thailand.

Vårt firma har lang erfaring og bred kompetanse innen bedrifts- og personbeskatning, og har også spisskompetanse innen merverdiavgift og eiendomsskatt. Vi tilbyr privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og foreninger omfattende juridisk rådgivning innen skattetjenesteområdet. Våre ansatte har høy arbeidsstolthet og hjelper deg med å løse de fleste skatteproblemer. Vi jobber raskt, effektivt og diskret til hyggelige priser som er i tråd med markedet.

Her er noe av det vi kan hjelpe deg med: Hjelp med thai skattelegging (selvangivelsen) for deg som privatperson, Skattehjelp og rådgivning for bedrifter/firma, Generell rådgivning og skatteplanlegging og mye mer.

Kontrakts -og Avtalerett

Suntree Law Office har lang erfaring innen kontrakts- og kontraktsrett, og bistår med alt fra utforming av kontraktsstrategi, forhandling, kvalitetssikring og reforhandling, til håndtering av mislighold og tvisteløsning.

En kontrakt skal løse konflikter som kan oppstå i forholdet mellom to parter. Like viktig er kontraktens funksjon som verktøy i gjennomføringen av det kontrakten gjelder. En god kontrakt skal bidra til godt samarbeid mellom partene, og sikre at misforståelser unngås og at det ikke oppstår konflikter. I tillegg til juridisk kompetanse krever kontraktsrett også forretningsforståelse og god evne til å sette seg inn i klientens målsettinger.

Kommunikasjon og forståelse av oppdragsgivers behov er ofte viktig i utformingen av gode kontrakter. Vi har medarbeidere som er godt trent i å jobbe tett med klienten for å sikre optimale løsninger ved utforming av kontrakter og løsninger. Vårt firma bistår med alt fra små kontrakter om kjøp og utleie, til komplekse avtaler for gjennomføring av store prosjekter i ulike bransjer. Vi har lang erfaring med å utarbeide skreddersydde kontrakter og tilpasning til standarder. Her er det vi kan bistå med: Kjøpskontrakt, Leiekontrakt, Partnerskapsavtale, Ekteskapsavtale, Avtale før skilsmisse og alle slags andre juridiske kontrakter og avtaler.

Regnskap

Suntree Law Office besitter kompetansen du trenger for at vi skal være din rådgiver og utførende regnskapskonsulent. Hos oss finner du autoriserte medarbeidere med høy utdannelse og lang erfaring. Vi utfører regnskapstjenester for våre klienter i Pattaya-området, men vi kan etter avtale også selvsagt ta på oss oppdrag utenfor vårt område.

Din daglige hovedoppgave er å skape verdier for din bedrift, mens vår oppgave er å bistå deg med ditt regnskap samt de juridiske utfordringer du måtte ha på dette feltet. Som næringsdrivende må du forholde deg til et omfattende lovverk. Vi i Suntree LawOffice har kunnskapene som skal til for å sette oss inn i de aktuelle problemstillingene din bedrift måtte ha innen regnskapsmessige utfordringer. Vårt firma kan også påta seg en kombinasjon av regnskap og thai skatt som et ledd i en helhetlig tjeneste for ditt firma, de to hører jo som oftest sammen.

Uansett om du har et stort eller lite selskap, kan vi utføre ditt regnskap. Det minimerer faste kostnader og reduserer sårbarheten. Suntree LawOffice tilbyr tjenester innen regnskapsføring for en rekke selskaper av ulik størrelse i ulike bransjer. Vi fører regnskap fra «A til Å»

Hjelp med Thai VISA

Vi hjelper deg med VISA service, da vi har et godt rykte og gode kunnskaper på dette området. Suntree Law Office’s medarbeidere har hjulpet mange mennesker i informasjonsjungelen med å innhente korrekt informasjon for et trygt og sikkert opphold i Thailand, enten du planlegger å bo her på fast basis, i en eller annen form oppholder deg her grunnet arbeid eller om du rett og slett ønsker et lengre ferieopphold. Vi gjør alltid vårt beste for å sikre at du som vår klient får den aller beste service og bistand.

Hver klient er forskjellig og trenger personlig tilpasset oppfølging slik at kravene for opphold i Thailand oppfylles. Når du tar kontakt med oss så har vi alltid en samtale hvor vi kartlegger og evaluerer dine behov uansett VISA type. Under prosessen og behandlingen i fra myndighetene så holder vi deg oppdatert med hensyn til status. Hvis noe skulle være uklart i fra de som behandler søknaden så vil vi gi deg en rask tilbakemelding slik at vi sammen kan få klarhet i situasjonen og innhente eventuell informasjon.

Vi gjør alltid vårt ytterste for å levere det vi lover og at du som kunde/klient får en hyggelig opplevelse og blir fornøyd. Våre ansatte arbeider effektivt og raskt og er lydhøre for alle våre klienters behov. Kundetilpasset service er nøkkelen til generell tilfredshet er en av våre mottoer. Noen nøkkelord: Thai Visum, samt generelle visumtjenester som Ekteskapsvisum, Pensjonistvisum, Business visum, Ett-års visum og 90-dagers visum.

Firmaregistrering

Firmaregistrering kan ofte være en kjedelig og komplisert prosess. Vi i Suntree LawOffice vil hjelpe deg med å registrere din bedrift for å gjøre prosessen så sømløs og kostnadseffektiv som mulig.

Når du utleverer kontaktopplysningene dine vil en av våre medarbeidere kontakte deg for en kostnadsfri konsultasjon hvor det som trengs vil bli tatt opp. På bakgrunn av dette vil du få et tilbud fra oss på hvor mye arbeidet vil koste. Hvis du liker tilbudet og betaler fakturaen, starter vi den juridiske prosessen så snart som mulig.

Vår Firmaregistrerings service vil gi deg rådgivning om hvilken selskapsstruktur du bør gå for avhengig av de opplysninger vi får av deg. Vi vil veilede deg gjennom hele selskapsdannelsesprosessen, fylle ut, registrere og arkivere skjemaene og dokumentene som trengs.

I henhold til Thailandsk lov, er det viktig å være klar over at en virksomhet ikke kan operere som et selskap før den er registrert. Vi henviser i denne sammenheng til the Companies Act 2006.

Thailand som nasjon tilbyr en lang rekke for selskaper av alle slag. Det er mange muligheter. Vi anbefaler i første omgang å opprette et thailandsk aksjeselskap, men hva som egentlig passer deg og ditt selskap best finner vi ut av under konsultasjonen. Hos oss så får du tilgang til både thai og engelsktalende advokater som har jobbet med dette i årevis. Når vi setter igang så kan du og ditt selskap være operative i løpet av 2 ukers tid.

Prosessen med å opprette et selskap i Thailand er egentlig ikke så komplisert for oss thaier, men for utlendinger så gjelder litt andre spilleregler og dette kan ofte by på endel utfordringer. Men med vår assistanse er du sikret en lagspiller som forenkler prosessen fordi vi har hjulpet mange ikke-thaier opp igjennom årene. Du vil derfor gjennom oss ha full kontroll med hva som er mulig i Thailand med hensyn til reglene som gjelder.

Vårt firma holder en åpen gjennomsiktig prisfilosofi, og du vil derfor bli gitt et uforpliktende tilbud før jobben med å registrere ditt selskap blir påbegynt. Hvis du av en eller annen grunn skulle ombestemme deg så har vi forståelse for det. Dette vil forsikre deg om at det ikke vil fremkomme noen skjulte overraskelser gjennom prosessen.

For å avtale en konsultasjon med oss, så kan du enten bruke chatte-funksjonen eller du kan bruke vårt skjema som du finner under her. Vi ser frem til å høre i fra deg.

Generelle juridiske tjenester

Som klient hos oss får du råd og hjelp med vanlige juridiske problemstillinger. Vi består av dyktige medarbeidere med mange års praksis og tilbyr deg juridisk bistand til en meget gunstig pris.

Vi jobber daglig med konkrete problemstillinger knyttet til generell rettspraksis, familierett, skilsmisse, sivile og straffesaker med mer. Suntree Law Office er et advokatfirma med mange års praksis som bistår både bedrifter og privatpersoner. Vi betjener både børsnoterte selskaper, privateide familiebedrifter og offentlig sektor.

En ting vi desverre ofte ser er at mange ikke har tenkt på dette med testamente for å sikre de som er begunstigede arvinger i Thailand. Dette kan medføre store problemer i ettertid for de involverte partene. Vårt advokatfirma bistår deg i prosessen med utformingen og tinglysingen av de nødvendige dokumentene.

Bedrifter må forholde seg til en mer kompleks og krevende lovgivning, både i Thailand og i resten av verden. Lovene inkluderer hvordan du organiserer ditt eierskap, utfører arbeidet ditt og hva du skal betale i skatter og avgifter. Lovverket er i stadig endring, og mange opplever at det er nødvendig å få hjelp til å navigere i regelverket. Ingenting er så vanskelig som når fornuft møter følelser. Løsningene finnes i lover, regler og mellom mennesker.

Advokatfirmaet vårt har spesialkompetanse innen familierett. Våre medarbeidere bistår deg, uansett hvor du er. Nøkkelord: Allmenn rettspraksis, Familiejus, Skilsmisse, Sivile rettsaker, Kriminelle rettsaker, Testamente og Adopsjon.

Forsikringstjenester

Suntree Law Office gir veiledning og bistand innen forsikringsspørsmål. Det er viktig å tenke over og planlegge på forhånd hva som kan skje hvis ulykken er ute.

Med for eksempel en god helseforsikring kan du minimere ventetiden i køen og få raskere behandling. Vi kan bistå deg på en profesjonell måte slik at du finner den beste helseforsikringen tilpasset ditt tilfelle.

En god livsforsikring bidrar til å forsikre familien din økonomisk i tilfelle tap, enten på grunn av sykdom eller ulykke.

Hvis noe uforutsett skulle skje med eiendommen din eller eiendelene dine så vil en solid forsikring alltid være bra å ha og man kan komme ut av det hele uten tap.

Med oss får du den eksperthjelpen du trenger til å velge rett forsikring. Uansett hvilken type forsikring du ønsker, vil vi bistå med planleggingen slik at du sikrer deg på en god måte, enten det er dekning for en eller flere forsikringer.

Her er noen av områdene vi dekker i dette området: Helseforsikring, Livsforsikring, Reiseforsikring, Bil- og motorsykkelforsikring, Bolig- og leilighetsforsikring.

Du er hjertelig velkommen til enten å chatte med oss eller ta en telefon slik at vi kan avtale et uforpliktende møte.

Eierskifte – Juridisk hjelp og rådgivning

Overdragelse av eierskap er måten eiendomsretten til en eiendom overføres fra en hånd til en annen. Dette inkluderer kjøp av en eiendom, overtakelse av pantegjeld, utveksling av besittelse av en eiendom eller annen landtrustenhet.

Det er noen trinn som må følges ved overføring av eierskap til en eiendom og vi i Suntree Law Office helper deg med alle detaljer i prosessen i fra A til Å, som enighet i fra alle involverte parter om overføringen, helt til tinglysing av dokumenter skjer.

Eiendomsoverdragelser må gjennomføres av advokat. Vårt firma vil sørge for at overføringen av eierskap er riktig dokumentert for å sikre at du er beskyttet gjennom hele prosessen. Uansett hvilke utfordringer du måtte ha i et eierskifte, vil vårt advokatfirma beskytte dine juridiske interesser gjennom hele eiendoms-overføringsprosessen.

Norsk advokat bosatt i Thailand

stub c
René Stub-Christiansen

Vi har en samarbeidsavtale med Norsk advokat som tilbyr bistand som gjelder aktuelle saker i Norge.

Som: Arbeidsrett, familie og arverett, kjøps og avtalerett, eiendomstvister, erstatningsrett, rettssaker og forhandlinger.

Ta kontakt på e-mail : post@stub-christiansen.no

Web: stub-christiansen.no
Telefon Norge: +47-93038000
Telefon Thailand: 0969197690

Khon-Norway – Foreningen i Thailand for Nordmenn

Suntree Law Office har i lengre tid hatt et samarbeid med Khon-Norway som er en forening for nordmenn som oppholder seg i Thailand, enten som turist eller fastboende. Hovedformålet er å være en hub, eller en sentral om du vil, med mye nyttig informasjon for å kunne få hjelp, råd og veiledning enten det gjelder helse, valg av sykehus, skatt, Visa, Pass, forsikring og andre områder hvor man trenger informasjon.

Vår advokat er vanligvis tilstede på Khon-Norway’s tirsdagstreff og gir informasjon om hva hun kan hjelpe sine norske klienter med. Suntree Law office har også en egen side hos Khon-Norway som du kan se her: Advokathjelp for nordmenn i Thailand

Sabaidee Khon-Norway

“One-Stop-Service” for nordmenn som besøker eller bor i Thailand

Suntree Law Office har i lengre tid hatt et samarbeid med Sabaidee Khon-Norway som er en forening for nordmenn som oppholder seg i Thailand, enten som turist eller fastboende. Hovedformålet er å være en hub, eller en sentral om du vil, med mye nyttig informasjon for å kunne få hjelp, råd og veiledning enten det gjelder helse, valg av sykehus, skatt, visa, pass, forsikring og andre områder hvor man trenger informasjon.

Web: sabaidee-khonnorway.no

lek profile2

Suntree Jongkitiwiroj (Lek)

name profile2

Thararat Naknayom (Oh)

boom profile

Kritsana Pueaknok (Boom)

Kontakt

Suntree Law Office.

Fysisk addresse (kontor addresse)

Phra Tam Nak 4 Alley, Pattaya City, Bang Lamung District, Chon Buri 20150, Thailand

Vi befinner oss i samme bygg som Free Drop Apartment og vegg-i-vegg med Gerry’s Bar

Har du en forespørsel?

NB! We speak english and thai

lek profile3

Suntree Jongkitiwiroj (Lek)

Notarial Services Attorney

(+66)38-251392 - suntree.vw@gmail.com

oh profile3

Thararat Naknayom (Oh)

Personal taxation (thai tax) - Accounting - Balance sheet.

(+66)38-251392

boom profile3

Kritsana Pueaknok (Boom)

Contact with Immigration and Landoffice. Translation English - Thai and Thai - English.

(+66)38-251392

Kontakt

Suntree Law Office.

Fysisk addresse (kontor addresse)

Phra Tam Nak 4 Alley, Pattaya City, Bang Lamung District, Chon Buri 20150, Thailand

Vi befinner oss i samme bygg som Free Drop Apartment og vegg-i-vegg med Gerry’s Bar

Har du en forespørsel?

NB! We speak english and thai only